Na Železničnej stanici Rača včera horeli vozne

28.02.2013 Bratislava

Bratislava - Včera krátko po 15.00 hod prijala polícia oznámenie, že na šiestej koľaji Železničnej stanice Rača horia osobné železničné vozne. Podľa doterajších informácií spôsobil požiar neznámy páchateľ úmyselným konaním. Požiar úplne poškodil jeden vozeň z vonkajšej aj interiérovej časti. Ďalší vozeň plamene poškodili v prechodovom priestore. Osoby zranené neboli.
Spoločnosti, ktorá je majiteľom vozňov tak vznikla škoda vo výške približne 20.000,-€.
Poverený príslušník už začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. V dôsledku požiaru a odstraňovania jeho následkov bola od 15.38 hod do 17.10 hod v oblasti Železničnej stanice Bratislava Rača obmedzená doprava, čo malo za dôsledok meškanie šiestich vlakov.
Polícia pátra aj po osobe, ktorá včera približne o 23.00 hod na Vajnorskej ulici spôsobila požiar osobného motorového vozidla Volkswagen Golf. Vozidlo stojace na parkovisku bolo plameňmi poškodené do takej miery, že je nepoužiteľné. V blízkosti neho zaparkovaný Volkswagen Golf poškodil požiar v ľavej a v interiérovej časti.
Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na takmer 5.000,-€. Osoby pri požiari zranené neboli. Aj v tomto prípade začal poverený príslušník PZ trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovanie cudzej veci.
 

Vyberte región